Ρωτήστε μας

 • Το NFC Field Service απευθύνεται σε ομάδες εργαζομένων που δραστηριοποιούνται εκτός της έδρας της επιχείρισης.
  Συνεργεία ή μεμονωμένοι εργαζόμενοι που απασχολούνται σε συντηρήσεις εγκαταστάσεων, δίκτυα, κατασκευές, merchandising, την εποπτεία καταστημάτων και εξοπλισμού.

 • Το NFC Field Service είναι βασισμένο στην τεχνολογία NFC μας προσφέρει γρήγορη και με ασφάλεια συλλογή πληροφοριών από το πεδίο.
  Ο εργαζόμενος φέρνει σε επαφή το κινητό του τηλέφωνο με ένα NFC Tag και ή εφαρμογή εμφανίζει τις εργασίες που έχουν ανατεθεί στο συγκεκριμένο σημείο. Καταγράφεται ηλεκτρονικά η παρουσία του, και συμπληρώνονται ειδικά διαμορφωμένα ερωτηματολόγια για την ενημέρωση του πελάτη και της εταιρείας.

 • Πλήρης μηχανογράφηση όλων των εντύπων της εταιρείας (τεχνικές αναφορές, συμβόλαια, δελτία κλπ.). Εμπλουτισμένες ηλεκτρονικές φόρμες (φωτογραφίες, ηλ. υπογραφή, σχέδιο κ.α.). Βέλτιστη οργάνωση και προγραμματισμός των εργασιών και των δρομολογίων. Παρακολούθηση της πορείας των όλων εργασιών των. Αναφορές και στατιστικά για τον κάθε πελάτη σας και συνολικά για την εταιρεία σας.
 • Δεν υπάρχουν ιδιαίτερες απαιτήσεις, η πλατφόρμα του NFC Field Service είναι cloud based. H mobile εφαρμογή λειτουργεί σε iOS, Android, Windows κινητά και η διαχειριστική εφαρμογή τρέχει σε οποιοδήποτε υπολογιστή.

 • Οι χρήστες είναι 2 τύπων : ο διαχειριστής (Administrator) και o εργαζόμενος Mobile User. Για τους μετακινούμενους εργαζόμενους, η άδεια περιλαμβάνει την πρόσβαση από τη μία συσκευή κινητού τηλεφώνου.

 • Η υπηρεσία nfc Field Service ακολουθεί την λογική της άδειας χρήσης ανά εργαζόμενο και έχει δύο επιλογές πληρωμής. Απλά, μετράνε πόσοι εργαζόμενοι θέλετε να χρησιμοποιήσουν την υπηρεσία και πολλαπλασιάζονται με το σχέδιο τιμολόγησης που θα επιλέξετε.
  Μπορείτε να πληρώνετε μηνιαία ή ανά έτος με έκπτωση 20%.

 • Όχι, πληρώνετε από μήνα σε μήνα τις άδειες που έχετε στην διάθεσή σας και μπορείτε να ακυρώσετε οποιαδήποτε στιγμή.

 • Η τιμολόγηση γίνεται στην αρχή κάθε μήνα και η πληρωμή εντός 15 ημερών.Στην περίπτωση που προστεθεί επιπλέον χρήστης μέσα στον μήνα χρεώνεστε την αναλογία που αντιστοιχεί για το διάστημα του μήνα που απομένει και προστίθεται στο τιμολόγιο του επόμενου μήνα.Για παράδειγμα, αν προσθέσετε ένα νέο χρήστη 15 ημέρες μετά τον τελευταίο κύκλο τιμολόγησης, θα χρεωθείτε για μισό μήνα.

 • Εάν αγοράσετε επιπλέον άδειες κατά τη διάρκεια του μήνα, η διαφορά που αναλογεί θα εφαρμοστεί στο τιμολόγιό σας. Αν αφαιρέσετε τις άδειες, το νέο σύνολο που προκύπτει θα εφαρμόζεται κατά την έναρξη του επόμενου κύκλου χρέωσης.

 • Οχι! Όλες οι πωλήσεις είναι τελικές.